Obce a mestá žiadajú väčšiu aktivitu štátu v podpore cestovného ruchu - Velecký, Milan
Starostovia obcí a primátori miest regiónu Vysokých Tatier vyzvali štátne orgány, aby sa koncepčnejšie venovali podpore cestovného ruchu na Slovensku. Perspektíva turistického priemyslu. Nedostatočná podpora cestovného ruchu zo strany štátu. Nedostatočná finančná podpora. Návrhy na riešenie problémov.