Konkurencieschopnosť - inej šance niet - Rezeš, Július
Prezident VSŽ Holding, a.s. Ing. J. Rezeš odpovedá na otázky redakcie IBC. Recesia európskeho hutníctva spôsobená krízou v južnej Ázii a jej súvislosti vo VSŽ Holding, a.s. Komplexná transformácia VSŽ Holding, a.s. na nový systém riadenia a vytvorenie holdingovej spoločnosti. Vytváranie spoločných podnikov. Konkurencieschopnosť spoločnosti. Investičná činnosť a zisk spoločnosti. Stav zamestnanosti a politika zamestnanosti vo VSŽ Holding, a.s. Charakteristika pripravovanej odvetvovej štruktúry VSŽ Holding, a.s.