Smer: univerzita európskeho typu akademická obec apelovala na členov HNc, aby pomohli vysokému školstvu
Výber z vystúpenia rektora Ekonomickej univerzity Juraja Sterna na 37. zhromaždení HNclubu: história Ekonomickej univerzity, nároky na prípravu ekonómov, vedecko-výskumná činnosť Ekonomickej univerzity, kvalifikačná štruktúra učiteľov, zahraničné vzťahy univerzity a jej zámery do budúcnosti. Finančné problémy Ekonomickej univerzity z dôvodu nízkeho rozpočtu.