Koncepcie rozvoja a ich realizácie - prioritou plnenie vládneho programu v rezorte Ministerstva hospodárstva SR - Šucha, Jozef
Programové vyhlásenie vlády SR zo dňa 19. januára 1995. Plnenie hlavných zámerov hospodárskeho rozvoja SR. Hlavné smery priemyselnej politiky SR. Politika kvality. Oblasť sociálnej politiky. Programové úlohy v oblasti chemického a farmaceutického priemyslu. Odvetvie strojárstva a elektrotechniky. Podpora konkurencieschopnosti. Strategické ciele priemyslu. Podpora cestovného ruchu a propagácie Slovenska.