Postavenie sektora malého a stredného podnikania na Slovensku, podporné aktivity vlády na rozvoj tohto sektora - Majtán, Juraj
Postavenie sektora malého a stredného podnikania na Slovensku. Potrebné legislatívne opatrenia na skvalitnenie podmienok a rozvoja podnikania. Politika podpory malého a stredného podnikania. Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP) založená z programu PHARE na podporu rozvoja podnikania. Skúsenosti z oblasti politiky podpory MSP v krajinách EÚ.