Podarí sa odblokovať finančné toky? - Vlčko, Ján
Súčasný stav finančného hospodárenia slovenských podnikov. Doterajšie opatrenia na riešenie platobnej neschopnosti. Zákon o revitalizácii podnikov. Odporúčania SOPK na riešenie platobnej neschopnosti.