Návrat baťovho systému riadenia - Veščičík, Milan
Hľadanie východísk z nepriaznivej ekonomickej situácie neprosperujúcich podnikov. Pohľad na zlepšenie stavu podniku. Riadenie činnosti a procesov. Pohľad na podnik ako na súhrn procesov a činností. Rozhodovanie o čerpaní zdrojov. Riadenie činností na základe poznania nákladov. Vzťah medzi činnosťami. Dôležitosť informácií o nákladoch. Skúsenosti zo zavádzania systému Activity Based Costing (ABC) v slovenských podnikoch.