Národohospodárske súvislosti rozvoja ekonomiky a zahraničného obchodu - Bonko, Anton
Hodnotenie výsledkov ekonomického vývoja slovenskej republiky od jej vzniku. Nepriaznivá obchodná a platobná bilancia. Operatívne opatrenia na riešenie nepriaznivej situácie v zahraničnom obchode. Niektoré širšie súvislosti, ktoré predurčili kvalitu ekonomiky a tým aj výsledky v zahraničnom obchode. Doterajší postup vývoja ekonomiky. Makroekonomický rast. Súčasný stav a vnútorné štruktúrne pomery slovenskej ekonomiky. Náčrt nevyhnutných opatrení na zabezpečenie predpokladov dlhodobej stratégie rozvoja spoločnosti.