Marketingový program ceny v mezinárodním podnikání - Urbánek, Jan
Cena ako zdroj výnosov v marketingovom mixe. Určovanie ceny v medzinárodnom podnikaní. Znižovanie cien podľa Henryho Forda. Vznik ceny. Tímy rôznych profesií spolupracujúce od nápadu na výrobok po jeho realizáciu na trhu. Náklady a etapy týchto procesov.