Teritoriální informace: Albánie, Rusko, Egypt, Indie, Tchaj-wan
Charakteristika ekonomiky Albánska. Základné ekonomické údaje ruskej Baškirskej republiky. Rýchly rast trhu so strojmi a zariadeniami pre potravinársky priemysel v Egypte. Vývoz českých sklárskych výrobkov do Indie. Činnosť Tchaj-wansko-českého hospodárskeho výboru.