Kapesní atlas obchodníka: Egypt - Malý, Petr
Základné demografické údaje Egypta. Členstvo Egyptskej arabskej republiky v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní a obchodných rokovaniach v Egypte.