K základným vývojovým tendenciám v tvorbe HDP SR - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj rozhodujúcich makroekonomických ukazovateľov SR v 1. polroku 1998 - hrubého domáceho produktu, domáceho a zahraničného dopytu, pridanej hodnoty a hrubého fixného kapitálu. Podiel súkromného sektora na tvorbe HDP a vývoj HDP v bežných a stálych cenách od roku 1994 po 2. štvrťrok 1998. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR za roky 1997-98.