Viaceré strojárske podniky na strednom Slovensku sú v hlbokej kríze - Hrúz, Juraj
Z obsahu: Hontianske strojárne nedostali dostatočný proexportný úver. Horehronské podniky prežívajú aj vďaka podpore NÚP. Vlkanovské strojárne budú zrejme prepúšťať. Martinmetal nemá na prefinancovanie výroby.