Reality
Mimoriadna sekcia Trendu. Ponuka nehnuteľností. Bytový fond, bývanie. Nebezpečenstvo požiarov. Finančné zdroje. Administratívne budovy. Zoznam členov Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska. Nábytok - kancelária.