Moody's onedlho oslávi storočnicu renomovaná americká ratingová agentúra pomáha investorom - Koribský, Jaroslav
História ratingovej agentúry Moody's Investors Service od jej založenia v roku 1900. Opis základných ratingov agentúry Moody's. Osobitná stupnica ratingov na hodnotenie finančnej sily banky. Ratingové ohodnocovanie záväzkov agentúrou Standard & Poor's. Porovnanie hodnotiacich písmen agentúr Moody's Investors Service, Standard & Poor's, Fitch IBCA a Duff & Phelps Rating Company. Rozbor ratingov krátkodobých záväzkov v agentúre Standard & Poor's. Význam ratingov.