Korunový prepad do devalvácie - Medžová, Andrea
Zrušením fluktuačného pásma slovenskej koruny sa zvýšila neistota a riziká v ekonomike. Pretrvávajúci deficit bežného účtu platobnej bilancie. Májová kríza a septembrové voľby. Preddevalvačné očakávania. Bilancia zahraničného obchodu SR. Vývoj devízových rezerv SR od 30.12.1997 do 29.9.1998.