Makroekonomický strašiak z roku 1993 - Kušnír, Peter
Vymedzenie pojmu devalvácia. Vplyv devalvácie v roku 1993 na slovenskú ekonomiku. Nová definícia menového koša. Základné predpoklady na dosiahnutie a udržanie konvertibility meny.