Regionálne účty a ukazovatele - Lapišáková, Jiřina
Rozhodujúca úloha regionálnych účtov pri formulovaní, posudzovaní a hodnotení regionálnej politiky Európskej únie. Základné charakteristiky regionálnych účtov, vrátane definovania štatistických jednotiek, základných princípov a metód na alokovanie vybraných agregátov národných účtov do jednotlivých regiónov.