Zákon o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru v SR - Kubicová, Jana, 1961-
Dumping a antidumpingové clo v ekonomickej teórii. Ekonomická podstata dumpingu. Druhy antidumpingových opatrení a ekonomická podstata antidumpingového cla. Sadzby antidumpingového cla. Less-than-dumping-margin-clause.