Vybrané problémy daňových teórií - Kudlák, Juraj
Klasifikácia daní v daňových teóriách. Definícia dane. Zásady zdaňovania. Teória daňovej harmonizácie. Teória verejnej voľby a daňový systém. Mechanizmus verejnej voľby. Dôchodkový a substitučný efekt dane.