Zákon o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru do SR - Kubicová, Jana, 1961-
Ciele antidumpingových opatrení. Niektoré problémové miesta v metódach identifikácie dumpingu a v antidumpingovom konaní. Právne normy GATT/WTO a EÚ upravujúce opatrenia proti dumpingovým dovozom. Antidumpingové opatrenia v Európskej únii.