Medzinárodné zmluvy a uplatňovanie pravidla 183 dní pri príjmoch zo závislej činnosti - Pompura, Ladislav
Aplikácia metód na zamedzenie dvojakého zdanenia. Zdaňovanie podľa Vzorovej zmluvy OECD. Uplatňovanie pravidla 183 dní pri príjmoch zo závislej činnosti.