Zákon o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru do SR - Kubicová, Jana, 1961-
Nevyhnutnosť prijatia Zákona o ochrane pred dumpingovým dovozom v SR. Dumping a jeho určenie. Vymedzenie pojmu a zisťovanie výšky vývoznej ceny.