Progres v internacionálnom zdaňovaní na báze transferových cien - Burák, Emil
Medzinárodné zdaňovanie a transferové oceňovanie. Význam a cieľ transferového oceňovania. Hľadanie rovnováhy medzi záujmami daňovníkov a daniarov. Stručný obsah Smernice o transferovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti a správu daní.