Zákon o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru do SR - Kubicová, Jana, 1961-
Obmedzenie možnosti prechodu rizík zneužitia antidumpingových opatrení. Prijatie antidumpingového opatrenia. Ciele antidumpingového konania. Výber antidumpingových ciel.