Simultánne daňové kontroly ako nástroj zamedzenia internacionálnym daňovým únikom - Burák, Emil
Simultálnne daňové kontroly ako forma vzájomnej spolupráce, používanej v širokej škále medzinárodných problémov, umožňujúcej krajinám kooperovať pri preverovaní daní. Základné vymedzenie pojmu simultánnej daňovej kontroly. Transferové ocenenie a simultánne daňové kontroly. Minimalizácia súdnych sporov a simultánne daňové kontroly.