Novela zákona o bankách č. 44/1998 Z.z. a novela devízového zákona č. 45/1998 Z.z. - Jánoš, Daniel
Základné ustanovenia novely zákona o bankách č. 44/1998 Z.z. a novely devízového zákona č. 45/1998 Z.z.