Zmenka ako úverový dokument a platobný inštrument - Jánoš, Daniel
História vývinu zmenky ako nástroja platenia. Vymedzenie pojmu zmenka. Podstatné náležitosti zmeniek podľa zákona č. 191/1959 Zb. Rozdiel medzi vlastnou a cudzou zmenkou. Prevod zmeniek. Zmenkové právne úkony. Členenie zmeniek.