Zákon č. 200/1997 Z.z. o študentskom pôžičkovom fonde
Úplné znenie zákona č. 200/1997 Z.z. o študentskom pôžičkovom fonde. Študentský pôžičkový fond sa zriaďuje ako neštátny účelový fond na poskytovanie pôžičiek študentom vysokých škôl. Fond je právnická osoba so sídlom v Bratislave.