Predstavujeme Korešpondenčnú školu Poradcu podnikateľa - Cisko, Štefan
Posudzovanie finančnej situácie podniku pomocou finančnej analýzy. Zadanie príkladu: V súvahe a v doplnkových informáciách sú uvedené účtovné informácie o hospodárskej činnosti podnikateľského subjektu z oblasti služieb - požičovňa osobných automobilov. Vykonanie analýzy finančnej situácie podľa súboru ukazovateľov. Riešenie príkladu.