Zmenka ako úverový dokument a platobný inštrument - Jánoš, Daniel
Zmenka ako platobný, úverový a zabezpečovací prostriedok. Členenie zmeniek podľa spôsobu vystavenia, podľa podstaty zmenečnej operácie a z hľadiska splatnosti. Výhody a nevýhody zmenky pre veriteľa a pre dĺžnika. Praktické príklady pre použitie zmeniek.