Trojstranné prípady v medzinárodnom daňovom práve - Pompura, Ladislav
Riešenie problémov medzinárodného dvojakého zdanenia použitím jednotlivých dvojstranných zmlúv. Základné formy trojstranných prípadov. Trojstranné prípady súvisiace so stálou prevádzkarňou. Zápočet dane v štáte sídla v stálej prevádzkarne. Daň pri zdroji trojstranných prípadov.