Príspevky na stravovanie zamestnancov v novom svetle - Borodovčák, Michal
Zákon o daniach z príjmov č. 286/1992 Zb. sa dotýka problematiky stravovania zamestnancov v dvoch ustanoveniach 6 ods. 8 pís. b) zákona a 24 ods. 2 písm. j) bod 4 zákona. Dopady zmien 140 Zákonníka práce na aplikáciu príslušných ustanovení zákona o daniach z príjmov.