Benzín predávajú, na inom zarábajú - Andrejčák, Tomáš
Návratnosť investícií na výstavbu čerpacej stanice je na Slovensku dvojnásobne dlhšia ako v západnej Európe. OMV ako prvá zahraničná spoločnosť pôsobiaca na slovenskom trhu s benzínom. Trend výstavby a počty čerpacích staníc na Slovensku a vo vybraných európskych krajinách. Najväčšie spoločnosti podľa počtu čerpacích staníc. Cenový vývoj najžiadanejších pohonných hmôt na Slovensku a v európskych krajinách.