Racketing a tuneling - daňová realita - Burák, Emil
Deficit štátneho rozpočtu a podiel tieňovej ekonomiky. Racketing a iné formy organizovaného zločinu. Tunelovanie slovenskej ekonomiky. Aproximácia kvantifikácie niektorých daňovoúnikových hitov. Intenzifikácia ako cesta k ozdraveniu ekonomiky.