Kapesní atlas obchodníka: Španělsko - Konvičková, Petra
Základné demografické údaje Španielska. Členstvo Španielskeho kráľovstva v medzinárodných organizáciách. Základné ekonomické ukazovatele, zahraničný obchod a dvojstranné dohody. Praktické rady, dôležité adresy a zvláštne upozornenia pri cestovaní a obchodných rokovaniach v Španielsku.