Vypomáhajúce a spolupracujúce osoby - Jánoš, Daniel
Základný rozdiel medzi vypomáhajúcimi a spolupracujúcimi osobami. Vymedzenie činnosti spolupracujúcej osoby. Vymeriavací základ spolupracujúcich osôb. Otázky platenia poistného. Vymedzenie činnosti vypomáhajúcej osoby.