Zamestnávanie osôb so zmenenou pracovnou schopnosťou - Rievajová, Eva
Právne vymedzenie osôb so zmenenou pracovnou schopnosťou podľa 31 zákona NR SR č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti. Súčasný systém starostlivosti o občanov so ZPS v oblasti zamestnanosti. Príspevky právnickým a fyzickým osobám na vytvorenie pracovných miest vhodných pre občanov so ZPS. Príprava na pracovné uplatnenie občanov so ZPS. Povinnosti zamestnávateľa. Daňové zvýhodnenie. Počet uchádzačov o zamestnanie so ZPS evidovaných na úradoch práce.