Tieňová ekonomika a daňové úniky - Schultzová, Anna
Úloha daňovej politiky v hospodárskej politike. Daňové úniky spôsobené tieňovou ekonomikou. Vymedzenie daňových únikov. Formy a metódy boja proti tieňovej ekonomike.