Výdavky na výskum a vývoj a dohody o ich spoločnom financovaní viacerými podnikmi alebo spoločnosťami. - Kováčová, Zdenka
Vymedzenie výdavkov na výskum a vývoj vo vzťahu k nehmotnému majetku podľa zákona o daniach z príjmov 23 ods. 1 a 9. Dohody o spoločnom financovaní výskumnej a vývojovej činnosti. Smernica OECD o transférovom oceňovaní pre nadnárodné spoločnosti.