Milionárska daň - Faiglová, Svetlana
Zákon č. 60/1998 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov. Zákon mení a dopĺňa sadzbu dane u fyzických osôb, resp. zvyšuje sa daň z príjmov fyzických osôb vypočítaná z posledného daňového pásma zo základu dane vyššieho ako 1 080 000 Sk podľa ustanovenia 16 zákona.