Zdanenie medzinárodného obchodu a transakcií prostredníctvom ciel - Kubicová, Jana, 1961-
Predmet vyberania ciel. Súvislosti predmetu vyberania ciel a určovania základu vymerania ciel. Charakteristika cla ako dane podľa rôznych kritérií členenia daní. Clá v klasifikácii daní a v klasifikácii príjmov štátneho rozpočtu SR.