K vedeckej problematike marketingu - Lesáková, Dagmar, 1949-
Otázky vedeckosti marketingu ako funkčnej ekonomickej disciplíny. Marketingová teória. Metodologické pravidlá. Pojem marketing. Analýza vypovedacej hodnoty marketingu. Vzťah marketingovej teórie a praxe.