Špecifiká marketingu obchodu - Viestová, Kristína
Obchod ako realizátor marketingových zámerov a cieľov produkčných odvetví. Obchod ako samostatný sektor hospodárstva. Priemyselný a obchodný marketing. Obsah obchodného marketingu. Nástroje obchodného marketingu. Presadzovanie obchodného marketingu v potravinárskych obchodoch.