Slovenská republika a integrujúca sa Európa - Korček, Ľudovít
Proces transformácie centrálne plánovaných ekonomík na trhové ekonomiky. Šokové terapie použité v scenári slovenskej ekonomickej reformy. Trendy sociálno-ekonomického života. Aktívna podpora všetkých vrstiev spoločnosti predstavuje úspešný priebeh transformujúcej sa spoločnosti.