Vývoj miezd v krajinách CEFTA do roku 2000 - Goga, Marián
Ekonomický vývoj v krajinách CEFTA. Porovnanie niektorých indikátorov sledovaných krajín, ktoré súvisia v vývojom miezd do roku 2000. Nominálne a reálne mzdy, produktivita práce a tempá ich rastu. Mzdová inflácia v krajinách CEFTA. Regulácia mzdového vývoja ako súčasť ekonomickej transformácie. Vývoj indexu spotrebiteľských cien, nominálnych a reálnych miezd.