Foreign direct investment as a factor affecting change in transition economy - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Význam priamych zahraničných investícií pre transformujúcu sa ekonomiku. Výskum, ktorý sa uskutočnil v skupine najväčších zahraničných investorov v SR bol zameraný na oblasť prínosu týchto firiem pre slovenskú ekonomiku. Úspešnosť a prekážky podnikania v SR. Závery výskumu.