Obchodná zmluva na základe verejného návrhu - Feketeová, Anna
Mechanizmus uzavierania obchodnej zmluvy na základe verejného návrhu a obchodnej verejnej súťaže. Náležitosti verejného návrhu. Právne účinky verejného návrhu a jeho odvolanie. Podmienky obchodnej verejnej súťaže. Účinky obchodnej verejnej súťaže a jej ukončenie.