Tohtoročný deficit štátneho rozpočtu by sa mohol vyšplhať až na 20 miliárd korún - Suďa, Pavol
Výška deficitu štátneho rozpočtu SR za prvých deväť mesiacov r. 1998. Príjmy a výdavky štátneho rozpočtu. Výpadok daňových príjmov najmä v DPH. MF SR odhaduje tohtoročný schodok štátneho rozpočtu na 20 miliárd korún. Vývoj rozpočtovej situácie v nasledujúcom období, predpoklad rozpočtového provizória pre budúci rok.