Pôžičky od zamestnancov zamestnávateľom - Borodovčák, Michal
Možnosti zapojenia finančných prostriedkov od zamestnancov formou ich vkladov zamestnávateľovi. Spôsob zdanenia príjmov vo forme úrokov u zamestnancov v rámci dane z príjmov fyzických osôb a uplatňovanie týchto úrokov vo výdavkoch znižujúcich základ dane z príjmov právnických osôb v spoločnosti, ktorá úroky zamestnanca vypláca.